Art Curadoria d'exposicions i esdeveniments
2011 · Espai Eat Art (Banyoles) 2012 · Obra Social Caixa Penedès (Penedès) 2013 · Ciutadella de Roses

Exposició Interface

L’exposició mostra el procés creatiu dels «plats-escultura» d'El Bulli i el Celler de Can Roca. La mostra resumeix la complexitat d'un procés creatiu i d'interrelació entre el món de la tecnologia, la cuina i l'art que acaba donant lloc a suports on es dipositaran menjars que de per si ja són una "obra d'art" i que tenen al darrere tota una filosofia i un procés d'investigació. El resultat final són peces que parteixen d'elements de la natura, com ara un eriçó de mar convertit en plat i al mateix temps en cullera.

El disseny de noves maneres de servir el menjar, plantejat com un treball d’investigació i desenvolupament, que ha permès visualitzar millor la relació d’Adrià amb la natura. Fruit d’aquest treball neix Expo Interface Gifre, mostra que recull la cronologia, tècniques i conceptes que s’han utilitzat en aquest procés d’investigació i desenvolupament, on cuiners i dissenyadors han treballat conjuntament per crear una experiència pionera entre els mons de la tecnologia, la cuina i l’art. 

FESTIVAL / EXPOSICIÓ 2013

FED Roses

Festival d'Entreteniment Digital a Roses, durant 3 dies es van celebrar tallers, conferències i una exposició en col·laboració amb la UdG sobre la història de la informàtica.

2016-2018

Focus Engelhorn

La plataforma Focus Engelhorn impulsa activitats relacionades amb el paisatge, la natura i l'art. Durant tres anys he coordinat activitats com congressos relacionats amb arquitectura, patrimoni. I he tingut cura d'activitats socials i culturals als espais de Palamós.

Hem impulsat amb l’ajuntament de Palamós visites organitzades al claustre del Mas del Vent. I dinamitzat el celler Brugarol amb activitats i exposicions. Creant vincles entre el sector privat i públic per a dur terme les activitats.  

Visual Arts

GIFRE

He treballat durant anys amb l'artista Pere Gifre, en descobrir nous paradigmes i universos al voltant de les arts visuals. En els nostres inicis vam experimentar amb la realitat virtual, per acabar definint nous conceptes com els VFX engineering, l'enginyeria dels efectes visuals.

La natura com a model i patró científic evolutiu. A la recerca dels límits entre la imaginació i la realitat, portant a terme projectes que impacten i que acaben formant part dels teus records.