Gastronomia critica, ressenya i documentalisme

El menjar i la societat han format una simbiosi des de temps immemorials, una relació més enllà d'una qüestió de necessitat, espiritualitat o llenguatge... A tot el món cada individu ha confeccionat alguna vegada alguna recepta, prova que és un dels actes humans més comuns i reconeixibles de tota la nostra petita història de milers d’anys.

El meu interès és el coneixement ordenat de tots els aspectes que es relacionen amb el menjar.Tinc la convicció de que l’art de menjar i beure és una de les millors maneres d’entendre una societat d’aquí l’importància de tenir en compte els aspectes filosòfics, històrics i socials a l’hora d’escriure o parlar de gastronomia. Sóc director de la iniciativa Xics Gastronòmic orientat a fomentar l’alimentació i estil de vida saludables per als més petits.

Actualment estic escrivint una sèrie documental i un llibre sobre la nova cuina catalana, en el passat he sigut guionista del documental “Interface elBulli / Celler de Can Roca” i la sèrie d’animació infantil “3 Chefs”.