Coordinar equips de talents de disciplines molt diverses
Productor / Director de projectes

My goal as a producer is to create new characters, worlds and stories wich will captivate audiences.

2008-2013

projecte elBulli interface

El Bulli, dirigit per Ferran Adrià i Juli Soler, va aconseguir un reconeixement internacional sense precedents gràcies a la seva constància en investigació i ciència.

Durant 5 anys vaig realitzar un stage amb Pere Gifre per dissenyar noves maneres de servir el menjar. Com a resultat una vaixella dissenyada per Gifre, un documental i una exposició itinerant.

2013-Actualitat

projecte Celler de Can Roca

La meva col·laboració amb el Celler de Can Roca comença amb el projecte de El Somni, dirigit per Franc Aleu. L'obra total, multidisciplinària, analògica, digital, real, onírica, cibernètica i gastronòmica. Òpera, electrònica, poesia, 3D, arts escèniques, cant, pensament, pintura, cinema, música i cuina.

Cada dia és un nou repte al Celler de Can Roca on amb Pere Gifre, gaudim participant amb la seva creativitat.

Fotografia

Francesc Guillamet

Treballar al costat d’un fotògraf com Francesc Guillamet és la millor escola que un desitjaria tenir, quan té interès en la fotografia gastronòmica.

L’art de la fotografia culinària.

2016-2018

Brugarol / Focus Engelhorn

Coordinar projectes culturals i de gastronomia al voltant d’uns espais únics com el mas del Vent i el Celler Brugarol de Palamós.

Focus Engelhorn una plataforma del territori que acull, integra i interrelaciona les arts, el paisatge i les iniciatives socials i educatives.

2008-Actualitat

Productor animació

Guió, animatica, art conceptual, disseny de personatges, story boards,... he dissenyat dues sèries d’animació de 52 x 13’ presentades al MIPCOM Cannes.

Director de la productora Fantastic Orange Tree

Presentacions

He participat com a conferenciant a ART FUTURA, BROAD.CAT, KUCHINA FOOD FEST, GIRONA TALENT

2008

Viaje a Simorgh

Producció animada HD de 35 minuts per a l'òpera "Journey to Simorgh", dirigida per Frederic Amat, que es va estrenar al Teatro Real de Madrid

2013

Coll Cortés

Audiovisuals per presentació d'importants obres d'art per la galeria Coll&Cortés de Londres.

© 2013 COLL&CORTÉS FINE ARTS / ALL RIGHTS RESERVED Director: David Pujol

2003-2008

IKONICarts

Codirecció del estudi creatiu IKONIC arts amb Pere Gifre, amb la creació de VFX i animacions per a diferents exposicions i projectes com l'Splash (Expo Zaragoza 2008) , o l'aquari de New York.

2015

"Game of thrones" Girona

Vaig treballar com a Set Assistant Location, durant el rodatge a Girona. Una experiència per veure en acció a directors, productors i professionals de prestigi mundial.